Consultancy en coaching

We helpen organisaties met het oplossen van complexe problemen door als consultant mee te kijken. Altijd met een Evidence Based aanpak. Ook coachen we practitioners.

Consultancy en coaching

Vaak wordt PEBex gevraagd om organisaties te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van de mindset waardoor complexe problemen op een andere manier worden benaderd. Van het ontwikkelen van een aanpak voor Customer en Employee Experience tot het analyseren van de onderliggende big data en het ondersteunen van de implementatie. PEBex helpt door continu te kijken naar de effectiviteit, en validiteit en het resultaat van de practitioner.

Vanuit PEBex werken we op basis van een ‘’evidence based’’ mindset waarin we practitioners opleiden met behulp van ons GROWTH model. Binnen Evidence Based werken richten we ons op:

  • Effectiviteit: het vermogen om voorgenomen doelen te realiseren op basis van de gekozen acties (doen
  • Validiteit: het niveau van de betrouwbaarheid van de relatie tussen de acties en het resultaat (denken)
  • Groei: de ontwikkeling die de practitioner doormaakt in hoe hij/zij de wereld ervaart (ervaren)

Organisaties die je voorgingen, Amgen, BinckBank, Technische Universiteit Eindhoven, Inshared

Interesse in kennismaking?

Wil je een gesprek om te inventariseren of PEBex past bij jouw strategie om te groeien op het vlak van Customer of Employee Experience? En zie je de waarde van evidence based werken? Neem dan gerust contact op voor een kennismaking.