Strategische workshops en keynotes

Door middel van workshops en keynotes, laten we groepen professionals kennismaken met de kracht van evidence based werken.

Workshops en keynotes

Heeft jouw organisatie een complex probleem en weet je niet precies waar je moet beginnen? Door middel van workshops en keynotes, laten we groepen professionals kennismaken met de kracht van evidence based werken. Hiermee leggen we een basis om een goede organisatieanalyse te doen en de eerste stappen te zetten in het implementeren van een oplossing voor jouw organisatie.

Jouw uitdaging, jouw organisatie en jouw persoonlijke uitdaging is altijd te onderzoeken vanuit één van de vier getoonde aandachtsgebieden. Echter, veel organisaties en professionals vinden het lastig om een duidelijke keuze te maken en aanpak te kiezen. Hierdoor verminderd de kans op succes.

De focus op Employee Experience of Customer Experience én door vast te stellen of het gaat om het creëren van iets nieuws (Exploreren) of het optimaliseren van het bestaande (Exploiteren), zal de executiekracht van je inspanningen groter zijn.

Organisaties die je voorgingen: ABN AMRO, Aegon, Computer Futures, KPN

Interesse in kennismaking?

Lijkt het je leuk om vanuit PEBex een spreker uit te nodigen tijdens een event dat raakvlakken heeft met Customer Experience, Employee Experience en evidence based werken? Neem dan gerust contact op voor een kennismaking.